Stránka se načítá...

Novinky

3. 8. 2003

U seriálu Twin Peaks jsem doplnil scénáře (kromě dvou) a přidal stránku zajímavostí. Twin Peaks se týká i jedna nepříjemná zpráva ohledně DVD vydání druhé řady seriálu, můžete si ji přečíst v rubrice DVD.

Dále je tu nové interview s Lynchem z roku 1987.



20. 7. 2003

Pro změnu zase nějaké rozhovory: v prvním, z roku 1997, vystupuje Lynch hlavně v roli designéra (např. nábytku apod.), druhý je z roku 1990 a třetí z roku 1987. Též v rubrice Rozhovory, je ještě článek, nebo spíše 24 hodinová zpověď režiséra.



13. 7. 2003

Další dva rozhovory s Lynchem: první a druhý.

U seriálu Twin Peaks je doplněno kompletní herecké obsazení.



11. 7. 2003

Nové rozhovory: první je s Lynchem a druhý s Badalamentim, když v Praze nahrávali hudbu k filmu Lost Highway (Ztracená dálnice).

Dále jsou tu informace o albu BlueBob a něco málo k seriálu Rabbits. Nakonec ještě dodatek o americkém DVD vydání dokumentu Pretty As A Picture.

Co se týče technického směru tohoto webu, předělal jsem způsob adresování. Např.: místo adresy typu http://lynch.euweb.cz/?r=films&i=0100 se používá adresování jen pomocí parametru "id", např.: http://lynch.euweb.cz/?id=030100. Pokud se použije adresa starého tvaru, proběhne automatické přesměrování na správnou stránku. Tudíž by něměly nastat žádné problémy, pokud by se přeci jen někde vyskytly, ozvěte se mi.



22. 6. 2003

Přidány tři články ze čtvrtletníku Film a Doba. První je věnován filmu Mulholland Drive, druhý snímku The Straight Story a ve třetím je zmiňována telekomunikace - ve filmech obecně a taktéž v dílech D. Lynche. Za zmínku snad ještě stojí Deset klíčů k Mulholland Drive.



20. 6. 2003

Rubrika Rozhovory se utěšeně rozrůstá. Přibyla dvě interview s Davidem (první je záznam z chatu a druhé je z doby začátků práce na Duně) a jedno s Angelem, ve kterém líčí vznik hudby k seriálu Twin Peaks.

Dále je zde něco informací o projektu pro Internet ve Flashi jménem Dumbland a stručně o dokumentu Pretty As A Picture. Obojí jsou informace staršího data.



5. 6. 2003

Přibyla nová rubrika Rozhovory. Jak z názvu vyplývá, najdete zde rozhovory s Lynchem či lidmi, kteří jsou mu nějakým způsobem blízcí. Zatím je zde pouze jedno interview, další zanedlouho přibudou. Pokud sami o nějakém víte, neváhejte a ozvěte se mi.

Dále jsou doplněny informace o televizních projektech American Chronicles a Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted.



11. 4. 2003

Kdo dychtí po informacích, které se točí okolo jména David Lynch a vládne angličtinou, může se přihlásit k odběru diskusních příspěvků na Usenetu. Diskusní skupiny, které se Lynche týkají, jsou následující:

alt.movies.david-lynch
alt.tv.twin-peaks

Pro ty, co nevědí o čem je řeč, jsem připravil jednoduchý návod k používání Usenetu zařazený do rubriky Odkazy (v ní je i pár nových linků).



27. 3. 2003

U celovečerních filmů jsou doplněna získaná ocenění a nominace.



< novější | starší >
Úvod
Novinky
David Lynch
Celovečerní filmy
Krátké filmy
Seriály
Hudba
Knihy
DVD
Ostatní tvorba
Rozhovory
Odkazy
 
Ankety
Guest Book
 
autor webu
Logo
http://lynch.euweb.cz/